Moccamaster KBG Select – koffiezetter review

Koffiemaker overzicht

Deze traditionele koffie filter machine is een van onze favorieten. Niet alleen ziet de Moccamaster Select er geweldig uit in elke keuken, hij zet ook een uitstekende kop koffie zoals jij hem graag drinkt. Deze koffiezetter is zeer solide en eenvoudig te bedienen. Met de simpele keuzeschakelaar kiest u eenvoudig tussen een halve kan of een volledige kan koffie. De verschillende onderdelen zijn ook gemakkelijk te demonteren om schoon te maken, waardoor u altijd van een hygiënisch, schoon toestel kan genieten.

Nadat de koffie op een sneltempo is doorgelopen, is er de kan op de warmteplaat die zeer efficiënt de koffie warm houdt voor ongeveer 40 minuten.

De koffie die dit toestel produceert is van zeer hoge kwaliteit, met een uitzonderlijk smaakprofiel. Kies de juiste gemalen koffie en laat u verbazen over de kwaliteit van deze Moccamaster Select.

Kenmerken van de KBG Select Moccamaster

Kenmerken van de KBG Select Moccamaster
  • Perfecte koffie temperatuur van 92 tot 96 °C
  • Het zetelement schakelt automatisch uit na het doorlopen van de koffie
  • De warmteplaat, met dubbele verwarmingsschakelaar, houdt de koffie +- 40 minuten warm op een temperatuur van ongeveer 80 °C
  • Filterhouder met automatische druppelstop
  • Deksel op de kan met een mengbuis, voor een homogene koffie
  • oververhittingsbescherming
  • 10 kopjes (1.25L) koffie in 6 minuten

Waarom zou je een Moccamaster kopen?

Bij de productie word er gebruik gemaakt van hoogwaardige recycleerbare materialen.

De behuizing is gemaakt van een stevig aluminium. Hierdoor is het toestel zeer robuust en bestand tegen schokken en stoten. De afneembare onderdelen zijn gemakkelijk schoon te maken en indien nodig te vervangen. De meeste onderdelen zijn apart verkrijgbaar bij de leverancier.

Of je nu koffie maakt voor het hele gezin, of heb je bezoek? of maak je slechts enkele kopjes voor jezelf? Dit toestel zal telkens een lekker kopje koffie zetten.

Vind een Moccamaster voor in jouw keuken!

Vind een Moccamaster voor in jouw keuken

Er zijn verschillende kleuruitvoeringen beschikbaar voor dit toestel. Dus in elk keukeninterieur past wel een Moccamaster koffiezetmachine.

Winkelwagen