Dit zijn de beste French Press koffiemakers van 2021

Net als een goed gezette espresso is een perfecte French Press koffie een gewaagde en smaakvolle drank. Veel koffiedrinkers zijn dol op espresso, terwijl andere liever kiezen voor een andere zetmethode. Dit is net hetzelfde bij French Press koffie.

In tegenstelling tot een espressomachine van hoge kwaliteit, past een French Press binnen het budget van bijna elke koffieliefhebber. Ben je erover aan het nadenken om je eerste French Press te kopen, of is je huidige aan vervanging toe? Lees dan verder om erachter te komen welke de beste zijn in 2021

Espro Press Small French Press

Esppo press french press koffiemaker

De Espro Press geeft je koffie een compleet aroma met nagenoeg geen koffiegruis in je kop, alle delicate smaken en aroma’s van de koffie komen volledig tot zijn recht . Door de sterke roestvrijstalen behuizing blijft de koffie vier uur lang warm. Daardoor kan hij zowel thuis, op kantoor of onderweg worden gebruikt.

Espro Press is een verbetering van de french press: de gemalen koffie en water worden gemengd in de vacuüm geïsoleerde brewer, deze behoudt temperatuur en geeft u een precieze smaak extractie. De unieke roestvrij stalen micro – filter verwijdert het gruis en laat aromatische en smaakvolle oliën door.

U krijgt smaakvolle koffie met volle body, die niet verder extraheert.

  • De dubbelwandige ESPRO koffiemaker van roestvrij staal is vacuüm geïsoleerd en houdt dranken door de thermo-functie urenlang warm.
  • Dankzij het gepatenteerde microfilter, dat tot 12 x fijner is dan bij conventionele French Press, komen er geen koffieresten in de drank. Door de verzegeling met dubbele ringen vindt vrijwel geen nabootsen plaats – de eerste mok smaakt als de laatste
  • De bereiding vindt direct plaats in de roestvrijstalen koffiepers. Koffiepoeder wordt volledig ondergedompeld zodat maximale smaak wordt geboden
  • Koffiebereiding met behulp van de zeefstempelkan is de meest milieuvriendelijke methode. Er zijn geen capsules nodig, zodat er geen extra afval wordt geproduceerd en het energieverbruik wordt minimaal gehouden
  • Alle bestanddelen zijn vaatwasbestendig

VDN French press – 0.8 L

VDN French press

De French Press van VDN is gemaakt van 304 roestvrij staal, om val- en roestbestendig te zijn. De 3-dubbele filters zorgen voor pure schone koffie of thee. Een geweldig cadeau voor koffie- en theeliefhebbers! Behoudt de warmte van je koffie door de dubbele wanden met gemak.

Houd lange tijd warm: De dubbelzijdige wand cafetière houdt je koffie (of thee) 60 minuten langer warm dan glas of plastic. 304 roestvrij staal is 33% dikker en 20% zwaarder dan de concurrentie. Een cool touch-handvat beschermt je handen en de filter met dubbele zeef zorgt voor een schonere kop koffie.

Degelijk gemaakt: Professioneel in elk opzicht. Deze brouwer is sterk, duurzaam en roestbestendig. In tegenstelling tot glas of plastic zal het niet breken als je het laat vallen. Een U-vormige uitloop laat de koffie soepel stromen, zonder op je tafel te druppelen. Een uitloopmarkering die op de kop is toegevoegd, helpt je de schenktuit te herkennen.

Proef de heerlijke versie koffie: Duik in koffie van het volgende niveau. De VDN-pers is uniek ontworpen om bezinksel te stoppen, maar laat de heerlijke koffieoliën door de fijne filters in je kopje komen. Dit resulteert in een rijk, vol brouwsel dat je van oor tot oor laat grijnzen. Water wordt magie!

Grandlux French Press 1 liter RVS

Grandlux french press koffiemaker

Dubbelwandige RVS French press

De french press is gemaakt van hoogwaardig 304 roestvrijstaal met een dubbele wand. Dit zorgt er voor dat jouw koffie minstens 1,5 uur warm blijft en hoef je niet telkens nieuwe koffie te zetten, ideaal! Daarnaast zorgt de dubbele wand er ook voor dat de buitenkant lekker koel blijft. Dankzij het rvs heb je ook nog eens een zeer stevige french press in huis die lang mee gaat.

Heerlijke smaak & aroma’s

Juicy met veel body. Zo kan je de smaak van french press koffie het beste omschrijven. Het geeft een pure koffiesmaak doordat de koffie lang contact heeft met het hete water en het filter kleine deeltjes (en aroma’s) van de maling doorlaat. Met water van 90 graden creëer je de beste koffiesmaak en voorkom je dat de koffiebonen gaan verbranden. Laat daarom je net gekookte water even afkoelen.

1 liter capaciteit – 6 tot 8 kopjes koffie

Dankzij de grote capaciteit van de french press kan je tot wel 8 kopjes koffie maken. Ideaal als je visite hebt en weet je zeker dat je altijd genoeg koffie zet voor je gasten, maar ook voor jezelf. Binnenin de french press zitten handige maatindicaties waardoor je precies kan zien hoeveel water je in de french press hebt gedaan voor je koffie.

4-laags filter

De french press beschikt over een 4-laags filter. Hierdoor laat de filter de perfecte hoeveel koffiedeeltjes door voor de meest heerlijke smaak. De filter is eenvoudig uit elkaar te halen zodat je deze kan schoonmaken (niet in de vaatwasser). Tevens ontvang je een extra filter.

Winkelwagen